Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 2. oktober 2022

Nyt fra baneafdelingen lørdag d. 01.10.2022.

 

Lars, Steen, Alexander og Peter havde fundet vej til baneafdelingen denne gråvejrstunge lørdag, hvor chefen havde udstukket et forslag til arbejdsprogram for samling af spor 4 på Hedehusgården.

Vejrudsigten sagde regn, og da energivognen stadig stod på Brandhøj besluttede vi os for at få ryddet lidt op i stedet for – hvis det nu skulle begynde at regne.

Lars startede gravemaskinen op og vi begyndte at læsse de gamle perronforkanter fra perronen i spor 2. Disse skal vi bruge til en kommende forlængelse af perronerne på Brandhøj og Rubjerg, da de er til den korte side.

Det er ikke alle perronforkanter der er genbrugsegnede, da tidens tand har slidt på de op til 120 år gamle materialer.




Der læsses perronforkanter på storebæltsvognen. Herefter kørte vi til Brandhøj, hvor vi aflæssede de første perronforkanter og spiste frokost.


På Brandhøj forlænges perronerne med 3 fag – ca. 6 meter – mod syd i det ene spor og mod nord i det andet.




På Rubjerg bliver perronen forlænget med 4 meter – 2 fag. Perronforkanterne er placeret, så de ikke generer årets efterårs- og julekørsler.



Efterårets flotte farver har indtaget Hedeland – hver årstid har sin charme.



På vej hjem samlede vi energivognen op på Brandhøj, så den er klar til at spor 4 skal samles, hvilket vi håber sker på lørdag.

Støvlerne til perronforlængelserne blev læsset på storebæltsvognen da vi kom retur til Hedehusgården, så de er klar til at blive kørt ud når det passer ind i arbejdsprogrammet.

Peter







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.